Cloud Computing

Database as a Service

Ondernemingen moeten tegenwoordig vaak honderden applicaties ondersteunen om aan de altijd groeiende zakelijke behoeften te kunnen voldoen. Echter, deze groei draagt wel bij aan een enorme groei van de kosten van het managen van de onderliggende databases.

De stress die dit fenomeen het jaarlijkse IT budget oplevert, maakt het moeilijker om te kunnen blijven voldoen aan nieuwe zakelijke eisen en wensen rondom bijvoorbeeld Web 2.0 applicaties of andere opkomende technologieŽn ůf om zelfs meer triviale zaken als het testen van applicaties te kunnen blijven ondersteunen.

Echter, ťťn van die opkomende technologieŽn, genaamd Database as a Service, levert databases via het internet en blijkt enerzijds een antwoord te kunnen geven op de snelheid waarmee aan nieuwe wensen en eisen kan worden voldaan en anderzijds een ultieme kosten effectieve manier om snel, betrouwbare en altijd beschikbare databases tot je beschikking te krijgen en te houden.

Deze service is verder ook bij uitstek geschikt voor organisaties die oude applicaties willen afschakelen, maar geen operationele zorgen meer willen hebben over de tot het moment van uitzetten verzamelde data. De data blijft ten allen tijde op een on-line en real-time wijze beschikbaar, maar neemt niet langer meer waardevolle ruimte in het datacenter in beslag.

Urban Technology ondersteunt op dit moment alle MS SQL en MySQL databases.

Klik hier om contact met ons op te nemen indien u meer wilt weten over de dienstverlening van Urban Technology op het gebied van Database as a Service.
© 2009 Urban Technology B.V. I www.urbantechnology.nl I [email protected] T +31 (0)634 264 544 F +31 (0)848 363 818 I Disclaimer I Privacy Policy