Cloud Computing

De Enterprise Cloud

De Enterprise Cloud is een top-klasse, voor het internet geoptimaliseerd computer platform dat de regels en wetten voor missiekritische computer infrastructuren aan het ombuigen is. Dit enorm krachtig gemanagede platform stelt u in staat om de computer resources, zoals processor-, geheugen- en opslagcapaciteit, te configureren voor en toe te kennen aan al uw missiekritische applicaties. En dat in minuten, in plaats van in dagen of soms zelfs weken.

De Enterprise Cloud wordt ondersteund door Terremark's bewezen Infinistructure utility platform. Infinistructure maakt gebruik van leveranciers van wereldklasse, zoals HP, IBM, VMWare en Cisco om ongeëvenaarde flexibiliteit en controle te kunnen bieden.

Ultieme controle
Het hart van de Enterprise Cloud wordt gevormd door de Infinicenter console. Deze complete interface maakt het extreem eenvoudig om de server en netwerk infrastructuur te configureren en beheren. Met één muisklik kunt u dynamisch nieuwe servers in het leven brengen vanuit uw eigen verzameling fysieke resources (processor, geheugen en opslagcapaciteit). Selecteer één van de voorgeconfigureerde server templates om nieuwe servers in gebruik te nemen óf stel uw eigen server templates samen voor totale controle. En, omdat kennis is macht, voorzien we u van een volledige rapportage interface die visuele feedback geeft over historische resource allocatie en utilisatie. Dus, het is extreem eenvoudig om uw server infrastructuur effectief te managen en te optimaliseren.

Voeg servers toe met 1 enkele muisklik.
Herconfigureer computer resources op een dynamische wijze. Automatische integratie met Firewall & Load Balancers.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een live demonstratie van dit krachtige en gebruikersvriendelijke systeem.

Volledige flexibiliteit
Uw eigen verzameling server resources ondersteunt Windows, Solaris en Linux gebaseerde servers, alsmede de meeste commerciële en specifieke zakelijke toepassingen. Enterprise Cloud servers gedragen zich net zoals hun fysieke tegenpolen, dus uw bestaande toepassingen kunnen in de Enterprise Cloud draaien zonder ze te hoeven wijzigen.

De inherente flexibiliteit van de Enterprise Cloud verschaft weergaloze schaalbaarheid en rekbaarheid. De server gebaseerde elasticiteit laat servers gebruik maken van de verzameling resources wanneer geheugen en processor capaciteit is benodigd, maar geeft ze onmiddellijk weer vrij wanneer ze niet langer benodigd zijn. Hierdoor is grotere efficiëntie in uw infrastructuur te bereiken dan ooit tevoren.

De Dynamic Capacity Management mogelijkheid van de Enterprise Cloud stelt u verder in staat om economisch en automatisch om te gaan met onvoorziene en tijdelijke pieken in de afname van resources, door gebruik te maken van de zogenaamde "burst mode" welke toegang geeft tot additionele resources. Dit hybride model biedt dus het beste van 2 werelden - gegarandeerde, betrouwbare toegang tot de capaciteit die u elke dag nodig heeft én een kosten effectieve en dynamische manier om met onverwachte pieken om te gaan.

Architectuur
De zogenaamde grid architectuur van de Enterprise Cloud biedt complete fysieke redundantie om downtime te elimineren vanwege het falen van hardware. In feite, het systeem kan zelfs applicaties in een live omgeving over diverse fysieke platformen verschuiven zonder onderbreking van de service.

Beveiliging
De Enterprise Cloud biedt een veilige fundering voor uw zakelijke toepassingen, met een architectuur welke is ontworpen om aan de huidige kritische regulatieve en certificeringseisen, zoals SAS70 Type II, PCI-DSS, Safe Harbor en Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP), te kunnen voldoen. Zo is er ondermeer een volledige set aan gemanagede beveiligingsservices beschikbaar voor de Enterprise Cloud. Deze services helpen u uw bedrijfskritische toepassingen te beschermen met een variëteit aan geavanceerde beveiligingsmaatregelen, inclusief uitgebreide analyses van kwetsbaarheden, "Log aggregation" en "event correlation", analyse van netwerk sessies, analyses van mogelijke kwaadaardige aanvallen en management van applicatie firewalls.

Optionele multi-factor authenticatie biedt klanten van de Enterprise Cloud het allereerste cloud computing platform dat additionele verificatie ondersteunt boven het alleen beschikbaar hebben van een wachtwoord om in te loggen op de management console.

Geïntegreerde firewalls en een privé VLAN architectuur bieden een veilige netwerk infrastructuur. Alle connecties tot de management console zijn beveiligd met SSL certificaten en een VPN verbinding is vereist om rechtstreeks naar de servers te connecteren.

Tot slot, Terremark's team van beveiligingsexperts houdt de wereldwijde infrastructuur waakzaam in de gaten en levert daarmee de allerhoogste niveaus van fysieke en logische beveiliging.

Klik hier om contact met ons op te nemen indien u meer wilt weten over de dienstverlening van Urban Technology op het gebied van de Enterprise Cloud.
© 2009 Urban Technology B.V. I www.urbantechnology.nl I [email protected] T +31 (0)634 264 544 F +31 (0)848 363 818 I Disclaimer I Privacy Policy