Cloud Computing

Inleiding

Cloud Computing is de eerste van in totaal 3 speerpunten in de dienstverlening van Urban Technology.

Wilt u alléén betalen voor de IT capaciteit die u écht nodig heeft? Dan is Cloud Computing voor u het antwoord!

Cloud Computing maakt het namelijk mogelijk om bedrijfskritische applicaties op elk moment te voorzien van de juiste hoeveelheid computerbronnen (geheugen, opslag en processor) die zij nodig hebben.

Additionele capaciteit is 24 uur per dag, 7 dagen per week, snel en eenvoudig toe te voegen, hetgeen u in staat stelt om de applicatie infrastructuur naadloos aan te laten sluiten op de daadwerkelijke behoefte. En dat terwijl het beschikbaar zijn van een zgn. 'burst mode' een geautomatiseerde én zeer kosten effectieve mogelijkheid biedt om met onverwachte pieken in de vraag om te gaan.

Dus, in plaats van zelf te investeren in dure en onderhoudsgevoelige hardware, geeft Cloud Computing de controle over een verzameling processor-, geheugen- en opslagcapaciteit welke toegekend kan worden naar gelang de daadwerkelijke vraag.

En als laatste, het volledig redundante systeem kent een beschikbaarheid van maar liefst 99,9%, met de ongekende mogelijkheid om applicaties in een live omgeving over diverse fysieke apparaten te verschuiven zonder enige onderbreking van de service.
© 2009 Urban Technology B.V. I www.urbantechnology.nl I [email protected] T +31 (0)634 264 544 F +31 (0)848 363 818 I Disclaimer I Privacy Policy