Software as a Service

Urban Application Library

Heeft u inzicht in welke applicaties er in welke vestigingen binnen uw organisatie worden gebruikt? Weet u per applicatie exact de aantallen gebruikers, de gebruikte versies en voor welke klanten welke applicaties wel of niet worden gebruikt? Is het antwoord op één van deze vragen "nee", dan biedt de Urban Application Library (UAL) uitkomst voor u!

Met de Urban Application Library kunt u namelijk precies vastleggen welke applicaties, door wie, op welke vestiging en voor welke eindklant worden gebruikt. U kunt daarnaast alle applicaties oneindig classificeren overeenkomstig het jargon dat binnen uw organisatie wordt gebruikt. U kunt levenscycli toekennen aan uw applicaties om altijd een actueel beeld van uw applicatie landschap te houden. Verder kunt u naar behoefte eigenaren aan uw zakelijke toepassingen toekennen zodat de juiste personen benaderd kunnen worden in geval van vragen.

Hoe vaak hebben eindgebruikers moeite om de juiste supportgroep voor een bepaalde toepassing te vinden? En als die juiste supportgroep is gevonden, wat zijn dan de afspraken die omtrent de supportniveaus (SLA's) zijn gemaakt? Met de Urban Application Library kunt u per individuele applicatie vastleggen wie waarvoor verantwoordelijk is, de bijbehorende contactgegevens alsmede de exacte support afspraken.

Als u eenmaal alle info van uw zakelijke toepassingen in de Urban Application Library heeft opgeslagen, wordt automatisch een aantal prestatie indicatoren voor u bijgehouden, zoals bijvoorbeeld in hoeverre het gebruik van applicaties compliant is met uw eigen IT strategie.

Zo is de Urban Application Library dus bijzonder geschikt voor het verwerven én behouden van een verregaand inzicht van uw applicatie landschap. Dit stelt u in staat om enerzijds controle te houden over welke applicaties, op welke manier worden toegepast in uw organisatie en anderzijds om te kunnen anticiperen op veranderingen die uw applicatie landschap gaan raken.

Wilt u meer weten? Neem dan met ons contact op voor een vrijblijvende demo.
© 2009 Urban Technology B.V. I www.urbantechnology.nl I [email protected] T +31 (0)634 264 544 F +31 (0)848 363 818 I Disclaimer I Privacy Policy