Software as a Service

Coachview.net

Coachview: werk samenHeeft u inzicht in wie van uw medewerkers op dit moment een opleiding of cursus volgen? Of wie dat functiehalve zouden moeten doen? Kunt u snel per medewerker een opleidingsplan definiŽren? Inclusief kosten? Weet u Łberhaupt wat u op jaarbasis kwijt bent aan opleidingen en cursussen?

Of verzorgt u zelf opleidingen? Dan weet u vanuit de praktijk hoe lastig het is om beschikbare locaties, tijdstippen en docenten aan elkaar te koppelen. Hoeveel werk het u kost om cursisten of docenten te informeren over een kleine wijziging.

Coachview: werk efficiënterHeeft u een professionele tool
Vaak vinden we het antwoord op een van bovenstaande vragen uiteindelijk wel. Vaak krijgen we uiteindelijk wel voor elkaar wat we willen. Want alles ligt toch vast. Ergens. Alles is toch geregeld. Door iemand. Maar we missen eenvoudigweg structuur. We missen het overzicht. We missen een professionele tool om onze cursusadministratie gestalte te geven.

Coachview: werk sturendVoor HRM-afdelingen én opleidingsbureaus
Coachview.net is die tool. Een onmisbaar gereedschap voor iedere HRM-afdeling en ieder opleidingsbureau om snel en efficiŽnt te kunnen plannen, registreren, communiceren, analyseren en samenwerken. Alles in ťťn gebruiksvriendelijk pakket om een gedegen en professionele administratie te kunnen voeren.

Wat is Coachview.net?
Coachview.net is volledig ingericht op het snel, efficiŽnt en professioneel kunnen organiseren en administreren van opleidingen. Een programma dat is ontwikkeld voor zowel organisaties die opleidingen verzorgen als organisaties die opleidingen afnemen.

Een van de voordelen van Coachview.net is dat het programma op maat van iedere organisatie kan functioneren. Een eigenschap die zij te danken heeft aan haar modulaire opbouw. Coachview.net bestaat namelijk uit twaalf modules:

1. Basismodule
2. Bedrijven en Personen
3. Documenten en Acties
4. Opleidingen
5. Verkopen en Facturering
6. Inkoopkosten
7. Materieel
8. Docent- en Locatieplanning
9. Mailing Master
10. Competentiemanagement
11. Evaluatie
12. Management Informatie

Download de brochure of vraag om een demo
Wilt u meer weten over de functionele inhoud van Coachview.net, download dan onze brochure.

Wilt u echter aan den lijve kennismaken met het programma en al z'n functionaliteiten, vraag dan om een vrijblijvende demo.

Coachview
© 2009 Urban Technology B.V. I www.urbantechnology.nl I [email protected] T +31 (0)634 264 544 F +31 (0)848 363 818 I Disclaimer I Privacy Policy